SCIOS Scope 12 Inspectie

Deze regeling omschrijft hoe men PV installaties inspecteert op, onder andere, brandrisico’s. Deze inspectie methode is steeds vaker de eis vanuit de verzekeraar. Zorg er voor dat je deze eisen niet onderschat want bij problemen (brand etc) dient jou installatie te voldoen aan de criteria van de SCIOS SCOPE 12 regeling.

VVE’S: Door de jaren heen hebben wij een flinke expertise opgebouwd voor het Scope 8 en 10 inspecteren van VVE’s. Een vereniging van eigenaren is veelal een bedrijfsverzamelgebouw of diverse units die als geheel gebouwd zijn. De verzekeringsmaatschappijen eisen voor de zonnepanelen voornamelijk de Scope 12 van VVE’s. Ook worden wij vaak benadert door Makelaars of beheerders van deze VVE’s. Met onze ruime ervaring op het Scope 8 en 10 gebied kunnen wij u helpen bij het uitvoeren van dit plan. Door de routine in deze discipline kunnen wij ook concurrerende prijzen handhaven.

BEDRIJFSPANDEN: Voor zonnepanelen installatie geldt de Scope 12 inspectie. Deze worden veelal verricht bij bedrijven of pandeigenaren. De verzekering heeft maar één hoofddoel en dat is zo min mogelijk branden. Een Scope 12 inspectie minimaliseert de risico’s hierbij doordat er gekeken wordt naar brand specifieke zaken. Met een inspectierapport kunt u exact zien welke gebreken er zijn zodat deze hersteld kunnen worden. Zelf als er al brand is ontstaan en u kunt een daarna inspectierapport overleggen, dan staat u veel sterker en kunt u aantonen dat u aan uw plichten heeft voldaan.

VERHUURPANDEN: Voor panden van verhuurders en installatie eigenaren is een Scope 12 inspectie een must. Hiermee laat je zien dat je de gebruiker en /of huurder serieus neemt. Een installatie die volledig in orde is is het ultieme doel. Met onroerend goed neem je het zekere voor het onzekere en een Scope 12 inspectie hoort daar bij. Wij communiceren naar de gebruikers toe en ontzorgen u volledig.

Scope 12 - Binnenkort beschikbaar !

Vraag hier uw offerte aan of stel uw vraag info@deweert.nl